Efficiënter werken met Offsoo's nieuwe mobiele app

Ontdek de nieuwe Offsoo mobiele app voor plannings- en takenbeheer. Verbeter teamproductiviteit en communicatie met een intuïtieve interface. Leer meer over de belangrijkste functies en voordelen hier.

2 minuten
Efficiënter werken met Offsoo's nieuwe mobiele app

Offsoo is verheugd om aan te kondigen dat we nu een nieuwe mobiele app voor zowel Android- als iOS-gebruikers hebben geïntroduceerd. Met de nieuwe mobiele app kun je gemakkelijk en snel de planningsmodule en takenmodule in Offsoo beheren vanaf je telefoon.

De belangrijkste functies van de mobiele app

De mobiele app bevat de planning, taken en CRM. Hiermee ben je in staat om mobiel toegang te krijgen tot alle belangrijke bedrijfsprocessen op je telefoon.

Planning

De planningsmodule is nu ook toegankelijk via de mobiele app. In de Planning sectie is het mogelijk om de maand-, kwartaal- en jaarplanning in te zien. Monitor eenvoudig de actuele status per klant en activiteiten, zoals jaarstukken, lonen en loonheffing. Zo heb jij altijd inzicht in de planning en kun je snel inspelen op veranderingen.

Taken

Wijzig snel taken toe aan een medewerker, deze medewerker ontvangt dan automatisch een pushnotificatie. Moet je nog ergens aan denken? Schiet dan snel een taak in voor jezelf en ontvang hiervan bijvoorbeeld aan het einde van de dag een notificatie!

CRM/Klanten

In de CRM/Klanten sectie heb je al je klantgegevens altijd bij de hand, zo kan je bijvoorbeeld snel een klant opbellen. Bekijk in het CRM alle NAW-gegevens, contactpersonen, notities en gemaakte afspraken op één centrale plek.

Veiligheid staat voorop

Met de mobiele app van Offsoo zijn jouw gegevens optimaal beschermd tegen ongewenste toegang. Je kunt de app beveiligen met touch-id of face-id, afhankelijk van het type smartphone dat je gebruikt. Zo kun jij met een gerust hart al jouw werk gerelateerde gegevens veilig opslaan.

De voordelen van de Offsoo mobiele app

  • Altijd en overal toegang tot je taken en planningen.

  • Gemakkelijke en intuïtieve interface voor snelle bewerkingen.

  • Verbeterde samenwerking en coördinatie binnen het team.

  • Verbeterde productiviteit van het team door meer flexibiliteit.

  • Houdt je op de hoogte van nieuwe taken, updates en notificaties.

Aan de slag met de Offsoo mobiele app

De Offsoo mobiele app is nu beschikbaar op zowel de App Store als Google Play Store. Om te beginnen, download je de app en log je in met je Offsoo-inloggegevens. Je hebt toegang tot alle beschikbare functies zodra je bent ingelogd.

Downloaden

Download nu de app nu in de Apple AppStore of Google Play Store!

Conclusie

Offsoo's nieuwe mobiele app biedt een uitkomst in het efficiënter werken en beschikken over de juiste informatie op het juiste moment. Met de veilige toegang tot belangrijke documenten, taken en klantgegevens ben jij altijd op de hoogte en werk jij overal efficiënter.

Wil je meer weten over het gebruik van de app of ben je benieuwd naar onze software? Neem dan contact met ons op of vraag de gratis demo aan.

Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

Start binnen één minuut met jouw gratis proefperiode en ervaar hoe Offsoo jouw bedrijfsvoering eenvoudiger maakt!

Ben je er nog niet helemaal uit? Plan dan een gratis .