Over onsZorgeloos verder groeien vanuit rust en overzicht

Ons verhaal

Offsoo is ontstaan vanuit inzicht. We zagen accountant- en administratiekantoren steeds meer worstelen met de planning van dagelijkse en terugkerende taken in Excel. Het planningsproces werd een ingewikkeld, tijdrovend en foutgevoelig knelpunt en stond het behalen van hun organisatiedoelen in de weg.

Dit inzicht vormde de kickstart voor Offsoo. De software ontwikkelde zich naar de behoeften van deze bedrijven, en groeide uit tot wat deze nu is; een veelzijdige en eenvoudige oplossing die zorgt voor rust en overzicht binnen het interne werkproces.

Onze visie

Offsoo streeft naar het volledig automatiseren van administratieprocessen binnen kantoren – van klein tot groot. Want verdergaande automatisering is de manier om zorgeloos te kunnen groeien.

Onze klanten kiezen voor Offsoo omdat zij efficiënter willen werken, rust en overzicht willen creëren voor hun team en de klantrelatie willen versterken. Daarom is Offsoo uitgebreid in mogelijkheden en tegelijkertijd simpel in gebruik.

Wij geloven dat innovatie en eenvoud heel goed samengaan en zijn constant bezig om Offsoo nóg beter te laten presteren. Dat doen we samen met jou. Want jij weet als geen ander wat jouw bedrijf nodig heeft. We luisteren en denken mee en zijn altijd met jou in beweging om zo tot een nog mooier product te komen.

Waarom Offsoo?

Advies op maat

We zijn een relatief klein softwarebedrijf. Daardoor kunnen wij snel schakelen en advies geven wanneer jij dat nodig hebt.

Gratis online demo

We begrijpen dat je goed geïnformeerd wil zijn, voordat je een beslissing neemt. Daarom laten we je uitgebreid zien hoe de software werkt en beantwoorden we al jouw vragen.

Passende oplossing

We onderzoeken wat jouw echte uitdaging is en zoeken altijd naar de beste oplossing die past bij jouw bedrijf.

Resultaatgericht

Om goede resultaten te halen, gaan wij nauwkeurig en gestructureerd te werk. Dat zie je niet alleen terug in ons product, je beleeft het ook in onze service.
Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

Start binnen één minuut met jouw gratis proefperiode en ervaar hoe Offsoo jouw bedrijfsvoering eenvoudiger maakt!

Ben je er nog niet helemaal uit? Plan dan een gratis .