Ontdek de voordelen van Offsoo

Ontdek de voordelen van Offsoo, een platform voor accountants en administratiekantoren. Automatiseer planning en ontdek module-opties.

3 minuten
Ontdek de voordelen van Offsoo

Bijhouden van deadlines voor BTW-aangiftes, jaarstukken en andere administratieve taken kan stressvol zijn. Een mogelijke fout kan zorgen voor een heleboel problemen. Maar met Offsoo hebben accountants- en administratiekantoren geen enkele zorgen meer. Offsoo automatiseert administratieve taken, waardoor de workflow efficiënter verloopt. In deze blogpost nemen we een kijkje naar de vele voordelen van Offsoo.

Efficiëntie, flexibiliteit en gemak

Offsoo maakt het mogelijk om op efficiënte wijze te werken, zonder dat de kwaliteit van werk en klantcommunicatie hierdoor wordt beïnvloed.

Dankzij Offsoo kan je met gemak bijhouden welke taken prioriteit hebben en welke taken nog op de planning moeten worden gezet. Dit is ideaal voor wanneer er meerdere taken tegelijk uitgevoerd moeten worden en deadlines naderen.

Het platform biedt een flexibele manier om taken in te plannen en workflows aan te passen. Daarnaast is Offsoo eenvoudig in gebruik en zorgt het voor een gestroomlijnde dienstverlening.


Modules

Offsoo biedt verschillende modules die accountants en administratiekantoren kunnen gebruiken om hun werk efficiënter te kunnen uitvoeren. Hieronder zullen we deze modules kort bespreken:

Planning

De planning module van Offsoo biedt accountant- en administratiekantoren de flexibiliteit om te werken op basis van bedrijfsdrukte. Deze module geeft een automatisch overzicht van maand-, kwartaal- en jaaroverzichten van repeterende taken, prioriteiten en voorspellingen. Dankzij deze automatisering behoren gescheurde planner-pagina's en volgeschreven whiteboards tot de verleden tijd.

Zicht op de beschikbaarheid van teamleden, activiteitenmonitors en een visuele omzetprognose helpen om het plannen eenvoudiger te maken, terwijl verzuim, ziekteverlof, overuren en andere activiteiten snel en gemakkelijk geregistreerd kunnen worden.

Urenregistratie

Met de urenregistratie module van Offsoo kunnen teamleden eenvoudig hun productieve uren, declarabele uren en reiskosten registreren en beheren. Hierdoor krijgen kantoren meer financieel inzicht in de productiviteit per klant en project. Bovendien biedt deze module een gemakkelijke manier om verzuim, ziekteverlof, vakantie en andere activiteiten per medewerker te volgen en registreren.

De urenregistratie module heeft een budgetbeheersingsfunctie die een budget per klant of project bepaalt, zodat kantoren direct budgetoverschrijdingen kunnen signaleren. Er is ook een integratie met de planning en CRM-module van Offsoo, waardoor alle softwarepakketten naadloos op elkaar aansluiten.

CRM/Klantbeheer

Offsoo maakt het klantbeheer eenvoudiger: het platform biedt een gedeelde klantendatabase waarin adresgegevens, contactpersonen, klantreferenties en meer worden opgeslagen. Dit stelt accountants- en administratiekantoren in staat om hun klanten beter en sneller te bedienen.

Met de CRM-module van Offsoo kunnen accountants- en administratiekantoren hun klantrelatie beheren en klanten op de hoogte houden van hun financiële situatie. Klantcontacten kunnen worden beheerd en gemonitord, inclusief factuurgeschiedenis, openstaande facturen en andere details.

Taakbeheer

Met de taakbeheermodule kunnen accountants- en administratiekantoren taken en deadlines beheren en monitoren, zodat ze geen enkel belangrijk detail missen. Dankzij de integraties met de andere Offsoo modules kan het beheer van taken eenvoudig worden gecombineerd met planningen en projectmanagement.


Nadruk op klanttevredenheid

Offsoo is ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van accountants- en administratiekantoren te voldoen, en biedt een efficiënte, snelle en intuïtieve manier van werken.

De flexibiliteit van Offsoo heeft ons in staat gesteld om nauwkeuriger en efficiënter te werken, waardoor we meer tijd kunnen besteden aan het opbouwen van relaties met klanten.

De nadruk op klanttevredenheid is duidelijk: Offsoo biedt een breed scala aan tools en functies om accountants- en administratiekantoren te helpen hun diensten beter en sneller te kunnen leveren.


Ontdek Offsoo vandaag nog

Of je nu op zoek bent naar een manier om administratieprocessen te automatiseren of gewoon een betere manier om klanten te bedienen, Offsoo heeft alles wat je nodig hebt. Met modules zoals planning, urenregistratie, CRM en taakbeheer krijg je een compleet overzicht en neem je belangrijke beslissingen voor de toekomst van jouw bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden van Offsoo en probeer het vandaag nog gratis uit. Je zult direct merken hoe het platform de administratieve taken eenvoudiger, sneller en efficiënter maakt.

Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

Start binnen één minuut met jouw gratis proefperiode en ervaar hoe Offsoo jouw bedrijfsvoering eenvoudiger maakt!

Ben je er nog niet helemaal uit? Plan dan een gratis .