De waarde van Offsoo volgens Remko Tel van RT Administratie

In deze blogpost deelt Remko Tel, eigenaar van RT Administratie, zijn positieve ervaringen met Offsoo.

2 minuten
De waarde van Offsoo volgens Remko Tel van RT Administratie

Accountancy van Morgen publiceert een testimonial van Remko Tel van RT Administratie over de voordelen van Offsoo in tijden van hoge werkdruk en een krappe arbeidsmarkt. Offsoo, ontwikkeld door het jonge softwarebedrijf uit Utrecht, biedt planningssoftware met koppelingen naar urenregistratie en CRM.

Als eigenaar van RT Administratie begrijpt Remko Tel als geen ander de uitdagingen waarmee accountants- en administratiekantoren worden geconfronteerd tijdens het planningsproces. Hij erkent de complexiteit, foutgevoeligheid en tijdsintensiviteit ervan. Vanuit die ervaring heeft Tel, samen met softwareontwikkelaar Ruben Bergmans en een team van specialisten, besloten om Offsoo te ontwikkelen - een planningssoftware die precies biedt wat deze kantoren nodig hebben.

Een veelzijdig en flexibel pakket

Offsoo gaat verder dan alleen het bieden van maand-, kwartaal- en jaaroverzichten. Deze planningssoftware biedt ook inzicht in periodiek terugkerende taken, prioriteiten en prognoses. Het geeft gebruikers overzichtelijke monitoring van de actuele status per klant, waardoor ze gemakkelijk kunnen zien welke taken zijn afgerond en wat er nog openstaat. Dit stelt kantoren in staat om snel en efficiënt te anticiperen op de situatie. Bovendien kan Offsoo eenvoudig worden uitgebreid met urenregistratie en CRM, wat het nog flexibeler maakt voor gebruik in verschillende kantooromgevingen.

Overzicht van de maand & kwartaalplanning

Voordelen voor kantoren en accountants

Offsoo biedt niet alleen eenvoud en tijdsbesparing, maar biedt ook voordelen op de langere termijn. Het creëert rust op het kantoor en geeft de mogelijkheid om te focussen op organisatiedoelen en andere belangrijke vraagstukken. Dit is vooral waardevol in tijden van hoge werkdruk en een krappe arbeidsmarkt.

Voor individuele accountants biedt Offsoo gemak en toegankelijkheid. Alle data zijn beschikbaar via de mobiele app en gebruikers kunnen snel schakelen tussen plannings-, urenregistratie- en CRM-functionaliteiten. Bovendien is het gebruik van Offsoo eenvoudig en vereist het geen uitgebreide training. Met een online demo kunnen gebruikers snel aan de slag en zich concentreren op hun kerntaken.

Innovatie ontmoet eenvoud

Offsoo is de keuze voor veel accountants- en administratiekantoren die efficiënter willen plannen, hun processen willen stroomlijnen en behoefte hebben aan overzicht. Het softwarepakket is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te implementeren en biedt naadloze integratie tussen de verschillende tools. Offsoo blijft zich ontwikkelen, met de feedback van klanten als waardevolle input om de software nog beter te maken.

Remko Tel is enthousiast over de toegevoegde waarde van Offsoo voor zijn eigen kantoor en andere accountantskantoren. Hij ziet in Offsoo de mogelijkheid om verder naar de toekomst te kijken en zowel onmiddellijke als langetermijnvoordelen te behalen.

Lees het volledige artikel op Accountancy van Morgen voor meer informatie en inzicht in de waarde van Offsoo volgens Remko Tel van RT Administratie.

Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

Start binnen één minuut met jouw gratis proefperiode en ervaar hoe Offsoo jouw bedrijfsvoering eenvoudiger maakt!

Ben je er nog niet helemaal uit? Plan dan een gratis .